SH 45x40 mm-es alumínium profilok fotovoltaikus rendszerekhez, 2,5 m hosszúságban

SH Al profil - bár 2,50 m
SH 45x40 mm-es alumínium profilok fotovoltaikus rendszerekhez, 2,5 m hosszúságban
Teljes ár8 046 Ft Áfával
Megvenni
Előfizetés többszörösére 1 csomagolás
Ár a csomagolás 8 046 Ft MwSt
U výrobce 124 csomagoláskét napon belül a begyűjtésre
Kód0106063GyártóWT WINTECH a.s.Garancia24 hónap

SH 45x40 mm-es alumínium profilok fotovoltaikus rendszerekhez, 2,5 m hosszúságban

Az SH 45x40 mm-es alumíniumprofilok kiváló lehetőségeket kínálnak a fotovoltaikus rendszerekben való felhasználásra. Tartós alumínium anyagból készülnek, amely ellenáll az időjárási körülményeknek és hosszú élettartamot biztosít. Könnyűségüknek és szilárdságuknak köszönhetően ezek a profilok könnyen kezelhetők, ugyanakkor elegendő merevséget biztosítanak a napelemek stabil elhelyezéséhez.

Profiljainkat úgy terveztük, hogy lehetővé tegyék a napelemek egyszerű és biztonságos telepítését. Különböző hosszúságú profilokat kínálunk az Ön egyedi igényeinek és a napelemek méreteinek megfelelően. SH 45x40 mm-es alumíniumprofiljainkkal stabil és esztétikus szerkezetet hozhat létre fotovoltaikus telepítéséhez.

A professzionális alumíniumprofilokba való befektetés garantálja a fotovoltaikus rendszer problémamentes működését. Használja ki kiváló minőségüket és megbízhatóságukat a maximális teljesítmény és a napelemek hosszú élettartama érdekében. SH 45x40 mm-es alumíniumprofiljainkkal erős és tartós alapot kap a napenergia hatékony felhasználásához.

GyártóWT WINTECH a.s.
VáltozatMnožství v balení 1 ks
Változat típusaCsomagban lévő mennyiség 1 db
Leírás
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Részletes beállításokÖsszes engedélyezése