Rozsdamentes acél SP csatlakozó SH profilokhoz - fekete eloxált - 1 darabos csomag

Az egyes profilok összekapcsolására csatlakozókat használnak.
Rozsdamentes acél SP csatlakozó SH profilokhoz - fekete eloxált - 1 darabos csomag
Teljes ár1 151 Ft Áfával
Megvenni
Előfizetés többszörösére 1 db
Ár a db 1 151 Ft MwSt
Na dotazkörbe kell kérdeznünk
Kód0106073Garancia24 hónap

Rozsdamentes acél SP csatlakozó SH profilokhoz - fekete eloxálva

Az SP-kapcsoló a fotovoltaikus rendszerek fontos eleme, amely lehetővé teszi az egyes SH-profilok összekapcsolását és összehangolását. Ezt a csatlakozót a szilárdság, a megbízhatóság és a könnyű szerelhetőség érdekében tervezték.

Az SP csatlakozót a profilok összekapcsolására és összehangolására használják, így szilárd kapcsolatot hozva létre, és biztosítva az egységes és stabil konstrukciót. Ezzel a csatlakozóval olyan robusztus keretet építhet a napelemek számára, amely ellenáll a külső hatásoknak és szilárd tartást biztosít.

Az SP-csatlakozó beszerelése egyszerű és intuitív. Az egyes SH profilokat SP csatlakozókkal kösse össze a helyes csatlakozás és igazítás érdekében. Ez egy szilárd és stabil keretet hoz létre, amely biztosítja a napelemes rendszer optimális teljesítményét.

Az SP csatlakozó kiváló minőségű anyagból készült, amely megfelelő szilárdságot és tartósságot biztosít. Úgy tervezték, hogy ellenálljon az időjárási körülményeknek, és hosszú távon a PV-rendszer alkatrészeként szolgáljon.

Az SP-csatlakozó segítségével egyszerűen és megbízhatóan összekapcsolhatja és összehangolhatja az egyes SH-profilokat, hogy stabil és szilárd szerkezetet hozzon létre a napelemek számára. Fotovoltaikus létesítményét így a profilok optimális és megbízható összekapcsolása biztosítja.

VáltozatMnožství v balení 1 ks
Leírás
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Részletes beállításokÖsszes engedélyezése