PREFA alumínium szögletes ereszcsatorna, szélesség 86 mm, hossz 3M, fekete P10 RAL 9005

PREFA alumínium szögletes ereszcsatorna, szélesség 86 mm, hossz 3M, fekete P10 RAL 9005
Teljes ár9 175 Ft Áfával
Megvenni
Előfizetés többszörösére 3 m
Ár a m 9 175 Ft MwSt
Na objednávkua gyártótól rendelünk
Kód5802,87GyártóPrefa Aluminiumprodukte s.r.o.Garancia40 év

PREFA alumínium szögletes ereszcsatorna Ø 86 mm, hossza 3M, Fekete P10 RAL 9005

Vannak időszakok, amikor panaszkodunk a túlzott esőzésekre. Aztán vannak hetek és hónapok, amikor felnézünk az égre, és csak egy kis esőt kívánunk. Bármelyik fázisban is vagyunk, otthonunknak fel kell készülnie az esetleges (heves) esőzésekre. Egy működőképes vízelvezető rendszer az alfája és ómegája annak, hogy védve legyünk a heves esőzésekkel szemben. A PREFA egy teljes alumínium vízelvezető rendszert kínál Önnek a szerelési tartozékokkal együtt, egy kézből. A félköríves ereszcsatornától a szögletes lefolyócsőig, a kazántól a lombfogóig - egyetlen kívánság sem marad teljesítetlenül.

PREFA žlaby, okapy


Milyen méretű ereszcsatornát válasszak?

Nem tudja, hogyan válasszon vályúméretet? Készítettünk egy cikket az Ön számára: Hogyan válasszuk ki a megfelelő ereszcsatorna méretet és mérjük meg a kialakított szélességet, ahol mindent megtudhat a méret kiválasztásáról.

Rozvinutá šíře 80mm Rozvinutá šíře 100mm Rozvinutá šíře 125mm Rozvinutá šíře 150mm
szélesség 200mm szélesség 250mm Szélesség 280mm szélesség 333mm

A PREFA ereszcsatorna rendszer előnyei

Výhody Prefa

NEM BOCSÁT KI NEHÉZFÉMEKET

A PREFA ereszcsatornák és lefolyók alumíniumból készülnek, és nem bocsátanak ki káros nehézfémeket a szennyvízbe.

Výhody Prefa

HACSAK NEM

A PREFA tetőereszcsatornák és lefolyók alumíniumból készülnek, ezért nem rozsdásodnak. Nem keletkeznek rozsdafoltok vagy akár lyukak az ereszcsatornákon.

Výhody Prefa

ROBUST DESIGN

Szüksége van egy robusztusabb megoldásra, például: a bejárati területre? A PREFA egy robusztus vízelvezető rendszert is kínál, 1,6 mm vastag alumíniummal, kerek (robusztus vízelvezető) vagy négyzet alakú (négyzet alakú vízelvezető) kivitelben.

Výhody Prefa

NICE

A P.10 kivitelnek köszönhetően a vízelvezető rendszer vizuálisan is tökéletesen illeszkedik a matt P.10 homlokzati és tetőszerkezetekhez. A sarokoptikákhoz a szögletes változatainkat ajánljuk: szögletes ereszcsatorna és szögletes lefolyócső.

Výhody Prefa

HACSAK NEM

A PREFA tetőereszcsatornák és lefolyók alumíniumból készülnek, ezért nem rozsdásodnak. Nem keletkeznek rozsdafoltok vagy akár lyukak az ereszcsatornákon.


PREFA ereszcsatorna rendszer színváltozatai

A PREFA vízelvezető rendszer illeszkedik a tető és a PREFA homlokzati rendszer színvilágához, mivel színben összehangolható a tető- és homlokzati rendszerrel.Ezáltal a vízelvezető rendszer kívánságra szinte láthatatlanná tehető. Alternatív megoldásként a vízelvezető rendszer színintenzitása aktívan felhasználható az épület építészeti jellegének hangsúlyozására. Bármelyik lehetőség mellett is dönt, a PREFA komplett alumínium vízelvezető rendszer számos színben kapható.

Új matt felület P.10

A P.10 felülete kiváló minőségű és képlékeny felületkezelés, amely nem hámlik. Mivel alumíniumból készült, nem rozsdásodik sem, így a fáradságos átfestési vagy javítási munkák elkerülhetők. Az antracit, a barna és a világosszürke mellett 2021-től sötét színek is elérhetők. szürke, mogyoróbarna, PREFA fehér és fekete a bevált P minőségben.10A vízelvezető rendszer csak része a PREFA teljes alumínium rendszernek, így vizuálisan és funkcionálisan is illeszkedik a PREFA tető- és homlokzati rendszerekhez.

Povrh P.10


Félköríves vályú

A PREFA alumínium félköríves ereszcsatorna egy klasszikus ereszcsatorna, amely tökéletesen lekerekíti a (PREFA) tetőt. Ez a népszerű ereszcsatorna 3 méretben, 3 vagy 6 méteres hosszban, számos szabványos színben, P.10 minőségben is kapható.

02

Ereszcsatornák méretei - Félköríves ereszcsatornák

Az EN-612 szerint

Kialakult szélességVályú magassága "A"Vályú magassága "C"Vályú átmérője "E"ø fejléc "D"
250 63 74 105 19
280 72 83 126 19
333 87 98 153 19

Půlkulatý žlab


Négyzet alakú vályú

A PREFA szögletes ereszcsatorna a félköríves ereszcsatorna szögletes megfelelője. Szintén 2 méretben és kétféle hosszúságban (3 és 6 méter) kapható. A szögletes ereszcsatornával együtt modern megjelenést kölcsönöz a háznak. A klasszikus kerek ereszcsatorna a négyzetes ereszcsatornával is kombinálható.

02

Az ereszcsatornák méretei - ROUGH GUTTERS

Az EN-612 szerint

Kialakult szélességVályú magassága "A"Vályú magassága "C"Vályú átmérője "E"ø fejléc "D"
250 54 85 60 19
333 75 120 85 19

Hranatý žlab


Fali ereszcsatorna

A PREFA tetőereszcsatornát a tetőre kampók segítségével szerelik fel, ellentétben a félköríves és szögletes ereszcsatornákkal.Tökéletesen illeszkedik a telekhatáron lévő tetőfelületekhez, mivel az eresz nem áll ki így, de a minimális lejtésnek meg kell maradnia. A PREFA komplett készletben a megfelelő tartozékokat egy kézből kapja.

Nástřešní žlab


Csatorna csatlakozás ragasztással

Figyelem! Munkabiztonsági okokból ne másszon vagy járjon a vályúban. Kérjük, kövesse a műszaki kézikönyvben található utasításokat is. A PREFA speciális ragasztó készlet kb. 32 ereszcsatorna illesztéséhez elegendő.

Návod prefa

A ragasztott felületeket csiszolópapírral érdesítse.

Návod prefa

Zsírtalanítsa az ereszcsatorna végeit zsírtalanítóval (várjon 5 percet - reakcióidő).

Návod prefa

Vigyen fel egy kb. 8 mm széles ragasztócsíkot.

Návod prefa

Hajtsa egymásba a vályúkat. Fűzze át a fejet a szegecseken.

Návod prefa

Zárja be a vályú hátsó részén lévő víznyílást. Helyes ragasztás esetén a ragasztó kiszorul a vályú belsejéből.


Ereszcsatorna csatlakozás REINFORCEMENT használatával

Návod prefa

Vigyen fel egy 8 mm széles ragasztó- vagy szilikoncsíkot.

Návod prefa

Hajtsa össze az ereszcsatornákat, és zárja be a víznyílást.

Návod prefa

ø 4,1 mm-es furatok fúrása

Návod prefa

Lyukassza be a keresztet PREFA 4x10 mm-es szegecsekkel (6 szegecs a 250-es vályúhoz, 8 szegecs a 280-as és 333-as vályúkhoz, 10 szegecs a 400-as vályúhoz).

Návod prefa

Ezenkívül tömítse le a szegecseket a vályú belső oldalán.


ERESZCSATORNA BŐVÍTÉS BEÉPÍTÉSE

A tágulási hézag beépítése: a tágulási hézagot félköríves és szögletes ereszcsatornák esetében 12 méterenként, tetőereszcsatornák esetében pedig 6 méterenként kell beépíteni. A hézagot ragasztással vagy szegecseléssel kell rögzíteni. Az összekötött ereszcsatornák végeinél vágjon le 80 mm hullámot, ragassza be a tágulási hézagot, fedje le dugóval (ne tömítse le).

Návod prefa

A dilatációs hézag beépítése (a hézagot ragasztják vagy szegecselik)

Návod prefa

Illessze fel a tágulási sapkát.


Paraméterek:

Színfekete P10
Átmérő86 mm
SzínFekete P10
Színtípushasonló a RAL 9005-hez
Hossz3 m
FajEreszcsatorna, ereszcsatorna
Anyagalumínium
Bővített szélesség250 mm
VáltozatČerná RAL 9005
GyártóPrefa Aluminiumprodukte s.r.o.
Leírás
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Részletes beállításokÖsszes engedélyezése