FLUVAL 407 külső szűrő 1450 l/h 1 db

Energiatakarékos, nagy teljesítményű külső szűrő 150-500 literes akváriumokhoz.
FLUVAL 407 külső szűrő 1450 l/h 1 db
Teljes ár90 813 Ft Áfával
Ez a termék nem megvásárolható
Előfizetés többszörösére 1 db
Ár a db 90 813 Ft MwSt
Nelze objednatElfogyott
Kód0114861GyártóFLUVALGarancia24 hónap

Energiatakarékos, nagy teljesítményű külső szűrő 150-500 literes akváriumokhoz.

Energiatakarékos - egyes 07 sorozatú szűrők annyi energiát fogyasztanak, mint egyetlen háztartási LED izzó. Az új középső fogantyúval ellátott EZ-Lift médiatálcák lehetővé teszik a szűrőanyagblokk eltávolítását egyetlen ujjal. A gyors hozzáférés kevesebb rendetlenséget jelent, és nem kell kiüríteni a víztartályt. A Fluval eTEC (Efficient Technology) kialakítás a legmodernebb konstrukciót, anyagokat és gyártási módszereket használja a magas szivattyúteljesítmény, a csökkentett energiafogyasztás és a nagyon csendes működés érdekében. A nagy teljesítményű motor állandó szivattyúerőt és nyomást generál, amely az idő múlásával sem változik.

Az újratervezett, precíziósan megtervezett szivattyú akár 25%-kal csendesebben működik, mint a korábbi generációk. Az újratervezett, jelentősen megnövelt méretű gumi-stabilizátorok kiváló rezgéscsillapítást és fokozott védelmet nyújtanak a teljes szűrő számára. Új ergonomikus AquaStop szelepek megemelt peremmel a simább működés érdekében. Egyszeres működésű, dupla Lift-Lock motorfejtartó bilincsek a gyors kioldáshoz és rögzítéshez. Az egyedülálló függőleges előszűrőbetét független hozzáféréssel nagyobb felületet és jobb mechanikai szűrést biztosít.

Az összes szükséges Fluval eredeti médiával szállítva.

Specifikációk:

  • Szivattyú kapacitása 1450 l/h.
  • Szűrőkeringetés 930 l/h
  • Függőleges előszűrő 1,074 cm 2
  • Kosár térfogata 4,2 liter
  • Teljes kamra térfogat 6,0 liter
  • Tartály térfogata 9,2 liter Maximális vízoszlopmagasság 2,25 méter
  • Felvett teljesítmény 20 watt
  • Hosszúság x szélesség x magasság 24 x 18 x 49 cm
  • Európában tervezték és gyártották.

Aquastop szelep

Az új ergonomikus AquaStop szelep gyorsan lecsatlakoztatja a tömlőket a tartályról. A szabályozószelep a különböző akváriumméretekhez és környezetekhez igazítja a vízáramlást.

LIFT-LOCK motorfejcsipeszek

Szálerősítésű, egyfunkciós klipszek a motorfej könnyű kioldásához vagy rögzítéséhez az edényhez.

EZ-LIFT töltőrendszer

Központi fogantyúval a szűrőanyagkosarak könnyű eltávolításához. Könnyű szűrőindítás Az önfelszívó szelep fogantyújának köszönhetően a szűrő gyorsan és könnyedén üzembe helyezhető.

Gumiból készült csillapítás

Szilárd alapot, kiváló rezgéscsillapító képességet és fokozott védelmet nyújt a tartály számára.

Az eTEC (hatékony technológia) a 07-es sorozat alapját képezi.

Ez egy szinergikus folyamat, amely a fejlett tervezést, a kiváló anyagokat és a legmodernebb gyártási eljárásokat egyesíti, hogy nagy szivattyúteljesítményt, csökkentett energiafogyasztást és nagyon csendes működést biztosítson.

GyártóFLUVAL
Leírás
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Részletes beállításokÖsszes engedélyezése