FilterJet 900 belső szűrő 1 db

Kompakt beltéri akváriumi szűrő mechanikus és biológiai szűréshez. Alkalmas 170-230 literes akváriumokhoz. Maximális vízáramlás - 900 l/h.
FilterJet 900 belső szűrő 1 db
Teljes ár11 957 Ft Áfával
Megvenni
Előfizetés többszörösére 1 db
Ár a db 11 957 Ft MwSt
U výrobce 26 dbkét napon belül a begyűjtésre
Kód0114738GyártóTETRAGarancia24 hónap

A nagy teljesítményű Tetra FilterJet akváriumszűrő.

- Erőteljes és csendes belső szűrő
- Állítható venturi szeleppel az oxigéndúsításhoz
- Állítható kimeneti fúvóka az optimális vízkeringés beállításához
- Intuitív indítás
- Egyszerű telepítés az akváriumba
- Könnyen tisztítható szűrőszivacs
- Ideális garnélarák akváriumokhoz is

Alaposan megtisztítja a vizet a mechanikus, biológiai és kémiai szűrés kombinációjának köszönhetően. Ily módon eltávolítja a nagy és apró szennyeződéseket az akvárium vizéből, így teremtve meg az akváriumok számára szükséges biológiai egyensúlyt.
A mechanikus szűrés nagy mennyiségű szennyező részecskét távolít el a vízből, például az aljzatból kiszívott iszap, valamint a lebegő szilárd anyagok, például algák és elhalt növényi maradványok kiszívásával.
A nitrifikáló baktériumok azonban sokkal fontosabb szerepet játszanak a szűrőben. Ezek a hasznos baktériumok megtelepednek a szűrő szubsztrátumán, és a káros ammóniát és nitriteket nitrátokra bontják. Ez a folyamat része a biológiai szűrésnek és az akváriumokban történő természetes lebontásnak. A belső szűrő emellett nagyon csendes.

A Tetra FilterJet telepítése olyan egyszerű, hogy a szűrő másodpercek alatt használatra kész. Az állítható kimeneti fúvóka optimális vízkeringést biztosít, így az egész akvárium egyenletesen levegőztethető.

A Tetra FilterJet beltéri akváriumszűrő másik előnye, hogy a szűrőszivacs nagyon könnyen tisztítható. Ez jelentősen csökkenti a szűrő karbantartásához szükséges időt. Ne tisztítsa a szűrőanyagot forró vízzel, mert ez károsítja a szűrőben megtelepedett hasznos baktériumokat.
Hasonlóképpen, soha ne használjon vegyszereket a szűrő tisztításához.

A szűrő baktériumpopulációjának hosszú távú károsodásának megelőzése érdekében javasoljuk, hogy a szűrőt ne tisztítsa a rutinszerű részleges vízcsere során.

GyártóTETRA
Leírás
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Részletes beállításokÖsszes engedélyezése