EX 500 Plus külső szűrő 1 db

A teljes külső akváriumi szűrőkészlet kiváló vízminőséget biztosít a halak számára akár 100 literes akváriumokban. Teljesítmény: 440 l/h.
EX 500 Plus külső szűrő 1 db
Teljes ár38 472 Ft Áfával
Megvenni
Előfizetés többszörösére 1 db
Ár a db 38 472 Ft MwSt
U výrobce 30 dbkét napon belül a begyűjtésre
Kód0114924GyártóTETRAGarancia24 hónap

A teljes külső akváriumi szűrőkészlet kiváló vízminőséget biztosít a halak számára akár 100 literes akváriumokban.

TetraTec EX szűrőnkkel kombinálhatja a kristálytiszta vizet a nagy teljesítménnyel, a csendes működéssel és az energiahatékonysággal. Ezt a terméket úgy terveztük, hogy mindkét világból a legjobbat nyújtsa - tiszta, egészséges vizet a halaknak és lenyűgöző látványt az akváriumi életről az Ön számára.

Több kosaras kialakítású rendszert és különböző szűrőanyagokat használ, hogy a felesleges tápanyagok lebontásával megbízhatóan és hatékonyan tisztítsa az akvárium vizét. Tartalmaz egy komplett készletet is, amely tartalmazza az összes szűrőanyagot a gyors és egyszerű aktiváláshoz.

Energiatakarékos és csendes működése tökéletes minden otthonba. A TetraTec EX szűrő a szűrő egyszerű beindítását segítő kiegészítő szívószerkezetet, a vízáramlás pontos szabályozását biztosító szelepeket és a karbantartás minimalizálása érdekében előszűrő funkciót is tartalmaz.

  • Kristálytiszta víz - A TetraTec EX szűrő kristálytiszta vizet állít elő, amely biztonságos a halak számára, és lenyűgöző látványt nyújt az akváriumi életről.
  • Energiatakarékos és csendes - Ez a szűrő rendkívül nagy teljesítményű, mégis energiatakarékos és csendes, így minden otthonba ideális.
  • Egyszerű telepítés és karbantartás - Teljes készlet, amely tartalmazza az összes szűrőanyagot a gyors és egyszerű aktiváláshoz, valamint az előszűrő funkciót a karbantartás minimalizálása érdekében.
  • Pontos vízáramlás-szabályozás - A termék szelepeket tartalmaz a pontos vízáramlás-szabályozáshoz, így beállíthatja a halainak szükséges megfelelő áramlást.
  • Kiváló érték - A TetraTec EX szűrő kiváló minőséget és teljesítményt kínál nagyszerű áron, így kiváló befektetés minden akváriumtulajdonos számára.

Akváriumokhoz 100 literig alkalmas.

GyártóTETRA
Leírás
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Részletes beállításokÖsszes engedélyezése