Akvárium szett Vision LED 180 fehér 180 l

Teljesen felszerelt akvárium fedővel, MultiLux LED 92 - 2 x 19W világítással, Bioflow M szűrőrendszerrel és 200W-os fűtőtesttel. Méret: 92 x 41 x 55 cm. Térfogat: 180 l.
Akvárium szett Vision LED 180 fehér 180 l
Teljes ár185 217 Ft Áfával
Megvenni
Előfizetés többszörösére 1 db
Ár a db 185 217 Ft MwSt
U výrobce 1 dbkét napon belül a begyűjtésre
Kód0115319GyártóJUWELGarancia24 hónap

Luxus beltéri akvárium domború üveggel, amely teljesen felszerelt és minden helyiségben használható.

A gondos németországi kivitelezés, a kiváló minőségű anyagok és a tökéletesen összehangolt technológia garantálja a legjobb minőséget és biztonságot, ami garantálja az akvárium hosszú élettartamát.

Világítás

A legmodernebb Multilux LED világítástechnológiával kiváló fényerősséget és kiemelkedő növénynövekedést érhet el. A cserélhető LED-csövek optimális fényspektrumot hoznak létre, miközben akár 50% energiát takarítanak meg.

Bekapcsolt világítás mellett is kényelmesen dolgozhat akváriumában, mivel a világítás vízálló.

Szűrő

Az optimális szűrés érdekében az akvárium a nagy teljesítményű Bioflow M szűrővel van felszerelve. Ez a belső szűrő egyesíti a hatékonyságot a biztonsággal, és az akvárium központi elemét képezi.

A Bioflow M öt nagy hatékonyságú szűrőközeggel és egy csendes, de nagy teljesítményű Eccoflow 600 keringető szivattyúval van felszerelve.

Fűtőberendezés

Az állítható fűtőtest tökéletesen integrálódik a Bioflow M szűrőrendszer vízkeringetésébe, és biztosítja a megfelelő vízhőmérsékletet.

Akvárium méretei

92 x 41 x 55 cm, 180 l

92 cm-es hosszával és 41 cm-es szélességével a Vision 180 LED akvárium a legkisebb akvárium a Vision termékcsaládban.

Tartály

A hozzáillő szekrénnyel az akvárium biztonságosan áll egy szilárd alapon. Az akvárium vizuálisan is tökéletesen mutat majd a szekrénnyel együtt.

A szekrény könnyen felszerelhető az akváriumra, és tárolóhelyet biztosít az akvárium karbantartásához szükséges tartozékoknak és felszereléseknek.

A szekrény nem tartozék!

GyártóJUWEL
Leírás
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Részletes beállításokÖsszes engedélyezése