T-csavarok M10 x 25 típusú 28/15 rozsdamentes acél A2 T-nyílású tartóprofilokhoz / csomag 1 db

T-csavar M10 x 25 28/15 A2 típus
T-csavarok M10 x 25 típusú 28/15 rozsdamentes acél A2 a tartóprofilok T-nyílásaihoz
Válasszon változatot
Množství v balení 100 ks
Na objednávku
Množství v balení 1 ks
U výrobce 739 csomagolás
Teljes ár177 Ft Áfával
Megvenni
Előfizetés többszörösére 1 csomagolás
Ár a csomagolás 177 Ft MwSt
U výrobce 739 csomagoláskét napon belül a begyűjtésre
Kód0102971GyártóWT WINTECH a.s.Garancia24 hónap

T-csavarok M10 x 25 típusú 28/15 rozsdamentes acél A2 T-nyílású tartóprofilokhoz / csomag 1 db

Az M10-es lapos fejű T-csavar a fotovoltaikus rendszerek telepítésének kulcsfontosságú eleme. Ezt a csavart kifejezetten T alakban, lapos fejjel tervezték a tartóprofilok egyszerű és biztonságos rögzítéséhez.

A T-csavart a tartóprofil T-nyílásába kell behelyezni, amely elő van készítve a pontos elhelyezéshez. A csavar lapos feje lehetővé teszi a szoros csatlakozást más szerkezeti elemekkel. A csavar egy peremanya segítségével a tetőhoroghoz vagy konzolhoz rögzül, így biztosítva a PV-rendszer szilárd és megbízható felépítését.

Az M10-es lapos fejű T-csavar kiváló minőségű és tartós anyagból készül, ami biztosítja a csatlakozás szilárdságát és stabilitását. Pontos kivitelezése és méretei lehetővé teszik a könnyű és hatékony összeszerelést.

Az M10-es laposfejű T-csavar használata elengedhetetlen a tartóprofilok helyes felszereléséhez és csatlakoztatásához a fotovoltaikus rendszerben. Ez a csavar biztosítja a szerkezet erős és biztonságos rögzítését, ami elengedhetetlen a napelemek stabilitásához és hosszú távú működéséhez.

Az M10-es lapos fejű T-csavarral megbízható és tartós kapcsolatot biztosít a tartóprofilok és a tetőhorog vagy konzol között. Használata lehetővé teszi a fotovoltaikus rendszer hatékony telepítését, amely tartós és megbízható lesz hosszú távú működés esetén is.

GyártóWT WINTECH a.s.
VáltozatMnožství v balení 1 ks
Változat típusaCsomagban lévő mennyiség 1 db
Felület kidolgozásaNincs módosítás
Hossz25 mm
Átmérő10 mm
AnyagRozsdamentes acél A2
Fej típusKladívková hlava
Leírás
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Részletes beállításokÖsszes engedélyezése